"קילומטר לליטר" הוא פורטל הרכב היחיד בארץ שמציג את נתוני צריכת הדלק האמיתיים, כפי שמילאו אותם הגולשים. "קילומטר לליטר" הוא גם פורטל הרכב המקיף ביותר, שמציג נתונים יבשים על מעל ל – 3000 מכוניות, ששווקו בארץ מתחילת שנות ה – 90 ועד היום. באתר תמצאו חוות דעת כמעט על כל רכב, מס' מנועי חיפוש שיהפכו את חווית הגלישה לנוחה ומעניינת יותר ועוד שלל כתבות ומאמרים בנושא רכב, טכנולוגיה ירוקה ומבחני דרכים. גלישה מהנה!


מאזדה  | מיצובישי  | מרצדס  | ניסן  | סובארו  | סוזוקי  | פולקסווגן  | פיג'ו
   שיתוף בפייסבוק
טויוטה קורולה  | מאזדה 3  | יונדאי אקסנט  | פורד פוקוס  | פיאט פונטו ספייס  | פיג'ו 206  | פולקסווגן גולף  | הונדה סיויק
שיתוף בטוויטר
הצעות ליסינג
הצעות ביטוח
הצעות מימון
הצעות טרייד אין
רכישת רכב
הצג\הסתר תפריט
חפש רכב
חיפוש מתקדם
בנה רכב
יצרן
דגם
שנה
תת דגם
חיפוש חדש

חיפוש רכב חופשי (יצרן ודגם)
חפש

חדשות והודעות
 

קטגוריות רכבים









מי ירוק וחסכוני?

50 החסכוניים
50 הירוקים

הרכבים הנצפים ביותר
 
עמוד ראשי > > פיג'ו >> פיג'ו פרטנר

פיג'ו פרטנר - פינת המומחה

פיג'ו פרטנר – מסחרית קטנה מבית פיג'ו. תאומה של הסיטרואן ברלינגו. הושקה בעולם בשנת 1997 ובמשותף עם הברלינגו סימנה את תחילת הסגמנט של המסחריות הקטנות (אם כי הקרדיט הולך לסיטרואן יותר מאשר לפיג'ו). אלינו הגיעה הפיג'ו פרטנר בשנת השקת העולמית, ב – 1997, וזכתה להצלחה גדולה בארץ בזכות מס' מאפיינים, כגון מרווח פנימי גדול, שפע אחסון, נוחות נסיעה סבירה ומנוע דיזל חזק וחסכוני. ב – 2002 הפיג'ו פרטנר עברה מתיחת פנים שהתבטאה בעיקר בשינוי החזית בעוד יחידות הכוח הדיזליות נותרו ללא שינוי. נזכיר רק, כי הפיג'ו פרטנר הוסיפה גרסת מנוע חדשה, שנה קודם לכן, בנפח 2.0 טורבו דיזל (90 כ"ס), בעוד שהגרסה החלשה יותר, בנפח 1.9 ל' דיזל (70 כ"ס), המשיכה להימכר מתחילת הדרך ועד 2007. ב – 2009 לובינסקי החלו למכור בארץ את הפיג'ו פרטנר דור 2, תוך כדי המשך מכירת הדור הקודם, שקיבל יחידת כוח חדשה בנפח 1.6 ל' טורבו דיזל (75 כ"ס). לעומת זאת, הפיג'ו פרטנר דור 2, קיבלה מנוע בנפח דומה, 1.6 טורבו דיזל (92 כ"ס). הפיג'ו פרטנר דור 2, שומרת על התכונות הטובות מהדור הקודם, ומשדרגת את התכונות הפחות טובות. ראשית, בסעיף העיצוב החיצוני, הפיג'ו פרטנר מקבלת ציון גבוה, בזכות עיצוב שובבי וחדשני, בניגוד למראה הקודם שהיה נותן תחושה אפרורית. תא הנוסעים, גם הוא שודרג, אם כי הוא עדיין משמים ואפרורי. המושבים לא מספיק רכים ביחס לרכב צרפתי, אם כי מספקים ביחס לרכב מסחרי. בקיצור, הפיג'ו פרטנר החדש נכנס לנעליים גדולות, ומצליח להשתדרג בכל הסעיפים, אך אם לוקחים בחשבון את המחיר החדש, אולי עדיף בעצם לקנות את הפיג'ו פרטנר הישן.
המתחרים הישירים של פיג'ו פרטנר - סיטרואן ברלינגו, פולקסווגן קאדי, פיאט דובלו, רנו קנגו.
הצעות ליסינג
הצעות ביטוח
הצעות מימון
הצעות טרייד אין
רכישת רכב


  טווח שנים תת מודל סוג מנוע ת.הילוכים  
פיג'ו פרטנר 1.6 ידני טורבו דיזל (92 כ"ס) דור 2 HDI
והלאה-2009
והלאה-2009
1.6 ידני טורבו דיזל (92 כ"ס) דור 2 HDI דיזל ידני עבור לדף הרכב
פיג'ו פרטנר 1.6 ידני טורבו דיזל (75 כ"ס) HDI
2008-2010
1.6 ידני טורבו דיזל (75 כ"ס) HDI דיזל ידני עבור לדף הרכב
פיג'ו פרטנר 2.0 ידני קומבי דיזל HDI
2001-2007
2.0 ידני קומבי דיזל HDI דיזל ידני עבור לדף הרכב
פיג'ו פרטנר 1.9 ידני קומבי דיזל (03)
1997-2007
1.9 ידני קומבי דיזל (03) דיזל ידני עבור לדף הרכב


חפש לפי דגמים

פיג'ו 106 פיג'ו 107 פיג'ו 205 פיג'ו 206
פיג'ו 206 פלוס פיג'ו 206CC פיג'ו 207 פיג'ו 207CC
פיג'ו 3008 פיג'ו 306 פיג'ו 307 פיג'ו 307CC
פיג'ו 308 פיג'ו 309 פיג'ו 405 פיג'ו 406
פיג'ו 407 פיג'ו 5008 פיג'ו 508 פיג'ו 605
פיג'ו 607 פיג'ו RCZ פיג'ו פרטנר