"קילומטר לליטר" הוא פורטל הרכב היחיד בארץ שמציג את נתוני צריכת הדלק האמיתיים, כפי שמילאו אותם הגולשים. "קילומטר לליטר" הוא גם פורטל הרכב המקיף ביותר, שמציג נתונים יבשים על מעל ל – 3000 מכוניות, ששווקו בארץ מתחילת שנות ה – 90 ועד היום. באתר תמצאו חוות דעת כמעט על כל רכב, מס' מנועי חיפוש שיהפכו את חווית הגלישה לנוחה ומעניינת יותר ועוד שלל כתבות ומאמרים בנושא רכב, טכנולוגיה ירוקה ומבחני דרכים. גלישה מהנה!


מאזדה  | מיצובישי  | מרצדס  | ניסן  | סובארו  | סוזוקי  | פולקסווגן  | פיג'ו
   שיתוף בפייסבוק
טויוטה קורולה  | מאזדה 3  | יונדאי אקסנט  | פורד פוקוס  | פיאט פונטו ספייס  | פיג'ו 206  | פולקסווגן גולף  | הונדה סיויק
שיתוף בטוויטר
הצעות ליסינג
הצעות ביטוח
הצעות מימון
הצעות טרייד אין
רכישת רכב
הצג\הסתר תפריט
חפש רכב
חיפוש מתקדם
בנה רכב
יצרן
דגם
שנה
תת דגם
חיפוש חדש

חיפוש רכב חופשי (יצרן ודגם)
חפש

חדשות והודעות
 

קטגוריות רכבים









מי ירוק וחסכוני?

50 החסכוניים
50 הירוקים

הרכבים הנצפים ביותר
 
עמוד ראשי > > סובארו >> סובארו ניו אייג

סובארו ניו אייג - פינת המומחה

סובארו אימפרזה ניו אייג' (2002-2008) – הדור השני של הסובארו אימפרזה. אצלנו נקראת סובארו ניו אייג', אם כי בעולם השם נותר סובארו אימפרזה. הדור השני יוצר בין השנים 2001 ועד 2007, ואצלנו שווק מ – 2002-2008. השינוי הבולט בין הסובארו אימפרזה דור 1, לבין הסובארו אימפרזה ניו אייג' הוא המראה החדש, התמוה משהו. רבות דובר על החזית החדשה של הסובארו אימפרזה ניו אייג' בין השנים 2002-2004 (בארץ). הפנסים הגדולים והעגולים מזכירים את הארי פוטר במפגש אקראי עם לורד וולדמורט. בסובארו מיהרו לתקן את הטעות ושנתיים לאחר מכן הציגו מתיחת פנים ראשונה לדגם זה. שנתיים חלפו, ומעצבי סובארו שוב לא אהבו את מראה הסובארו אימפרזה ניו אייג', והחליטו פעם שניה למתוח את פניה.
יתרונות הסובארו אימפרזה ניו אייג' - שומר על שמה הטוב של סובארו בהיבט האמינות. המתיחות פנים המאוחרות יותר (מ – 2005 ועד 2008) מקבלות עיצוב מודרני וקרבי. הדבר בא לידי ביטוי גם בתא הנוסעים שמציג שיפור מסוים. מחיר אטרקטיבי.
חסרונות הסובארו אימפרזה ניו אייג' - הסובארו ניו אייג' הוא רכב בינוני כמעט בכל ההיבטים ומפגר ביחס למתחרות הבולטות. מנוע ה – 1.6 ל' חלש ביחס למתחרות, ובשנתיים האחרונות לדגם הזה (2007-2008) נכנס מנוע ה – 1.5 ל' כדי לעמוד בתקנות הפליטה של גוש היורו. תא הנוסעים יחסית צפוף וחוסר הפינוק בו (למרות בקרת האקלים) זועק לשמיים, עם מתגים ישנים, היעדר מחשב דרך, אי יכולת לכיוון תאורת מחוונים וסגירת פתחי האוורור. גם האבזור הבטיחותי דל מאוד ומסתכם ב – 2 כ"א ובמערכת ABS.
המתחרים הישירים של הסובארו אימפרזה ניו אייג'הונדה סיויק, טויוטה קורולה, מאזדה לאנטיס, רנו מגאן, מיצובישי כריזמה, ניסן אלמרה, פיג'ו 307, פולקסווגן בורה, סקודה אוקטביה.

הצעות ליסינג
הצעות ביטוח
הצעות מימון
הצעות טרייד אין
רכישת רכב


  טווח שנים תת מודל סוג מנוע ת.הילוכים  
סובארו ניו אייג 1.5 אוטומט
2007-2008
1.5 אוטומט בנזין אוטומט עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 1.5 אוטומט סטיישן
2007-2008
1.5 אוטומט סטיישן בנזין אוטומט עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 1.5 ידני
2007-2008
1.5 ידני בנזין ידני עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 1.5 ידני סטיישן AWD
2007-2008
1.5 ידני סטיישן AWD בנזין ידני עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 2.0 ידני R
2007-2008
2.0 ידני R בנזין ידני עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 2.0 ידני סטיישן AWD
2007-2008
2.0 ידני סטיישן AWD בנזין ידני עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 2.0 אוטומט R
2007-2008
2.0 אוטומט R בנזין אוטומט עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 2.0 אוטומט סטיישן AWD
2007-2008
2.0 אוטומט סטיישן AWD בנזין אוטומט עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 1.6 ידני
2005-2006
1.6 ידני בנזין ידני עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 2.0 אוטומט AWD
2005-2006
2.0 אוטומט AWD בנזין אוטומט עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 2.0 אוטומט סטיישן AWD
2005-2006
2.0 אוטומט סטיישן AWD בנזין אוטומט עבור לדף הרכב
סובארו ניו אייג 1.6 אוטומט
2005-2006
1.6 אוטומט בנזין אוטומט עבור לדף הרכב
<< לדף הקודם   לדף הבא >>


חפש לפי דגמים

סובארו B3 סובארו B3 סדאן סובארו B4 סובארו B4 סטיישן
סובארו DL סובארו STI סובארו SVX סובארו WRX
סובארו XV סובארו אאוטבק סובארו אימפרזה סובארו ג'סטי
סובארו טריבקה סובארו לגאסי סובארו ניו אייג סובארו פורסטר